12 accesorii obligatorii pentru jocuri pe computer pentru studenții din mers

Este aproape timpul ca cursurile universitare să înceapă din nou, iar mulți studenți vor locui în campus pentru restul anului. Încercarea de a transfera echipamente de jocuri pentru PC în și dinspre diferite camere de cămin sau alte locații poate fi sau durere, dar, din fericire, piața este plină de accesorii pentru jocuri pentru PC, care sunt ușor de călătorit și nu vor fi deloc un obstacol pentru tine în timpul tău la universitate. Iată cele pe care le recomandăm cel mai mult.

 • Tastatură compactă: Corsair K65 LUX RGB
 • Tastatură wireless (și mouse): Razer Turret
 • Mouse cu brad: Razer DeathAdder Elite
 • Mouse fără brad: Logitech G900
 • Căști cu fir: Turtle Beach Elite Atlas
 • Căști fără fir: Razer Nari Ultimate
 • Suport magnetic pentru căști: NZXT Puck
 • Difuzoare portabile: Boxe USB AmazonBasics
 • Hub USB: Hub USB Anker cu 4 porturi
 • Mouse pad: SteelSeries QcK Gaming Surface
 • Controler de jocuri: Controler Xbox One
 • Xbox wireless pe PC: Adaptor wireless Xbox

Tastatură compactă: Corsair K65 LUX RGB

Alegerea angajaților

This tastatură pentru jocuri este incredibil de compactă și are durabilitate și performanță excelentă, făcând-o alegerea perfectă pentru tastatură cu fir pentru un student universitar care este adesea în mișcare.

127 USD pe Amazon

Tastatură wireless (și mouse): Razer Turret

Razer Turret este un pachet remarcabil de tastătură și mouse fără fir pentru PC (și Xbox One) care oferă durabilitate, performanță și confort excepțional. În plus, puteți glisa placa mouse-ului în tastatură pentru a face dispozitivul mai compact.

250 USD la Microsoft

Mouse cu brad: Razer DeathAdder Elite

Razer DeathAdder Elite este un mouse de gaming de top, cu o durabilitate incredibilă, un senzor optic extrem de precis, până la 16.000 DPI și șapte butoane programabile care vă vor oferi avantaj în joc.

45 USD pe Amazon

Mouse fără brad: Logitech G900

Logitech G900 este un mouse de gaming fără fir de ultimă generație, care vă va impresiona prin precizia fantastică a senzorului, intervalul de 12.000 DPI, calitatea excepțională a construcției și durata mare a bateriei.

82 USD pe Amazon

Căști cu fir: Turtle Beach Elite Atlas

Turtle Beach Elite Atlas combină sunetul excelent cu durabilitatea de vârf, confortul incredibil și un preț extraordinar, făcându-l, fără îndoială, cel mai bun set de căști pentru jocuri pe computer de pe piață.

90 USD pe Amazon

Căști fără fir: Razer Nari Ultimate

Razer Na Ultimate este un set de căști fără fir sublim care oferă sunet extraordinar, durabilitate puternică, confort deosebit și o conexiune wireless de încredere. În plus, arată minunat.

150 USD pe Amazon

Suport magnetic pentru căști: NZXT Puck

Acest instrument de geniu este un mic disc magnetic care poate fi atașat la orice suprafață metalică, permițându-vă să agățați căștile deasupra. În plus, puteți înfășura și cablurile în jurul canelurilor din centru.

20 USD pe Amazon

Difuzoare portabile: Boxe USB AmazonBasics

Aceste boxe compacte nu arată prea mult, dar sună surprinzător de bine pentru dimensiunea lor și sunt foarte ușor de luat cu tine în deplasare. Tot ce trebuie pentru a le face să funcționeze este un port USB deschis.

16 USD pe Amazon

Hub USB: Hub USB Anker cu 4 porturi

Instrumentul ingenios vă permite să transformați eficient un port USB în patru, ceea ce este acest mod fantastic de a vă oferi rapid mai multe sloturi pentru a utiliza accesorii în timp ce sunteți în oraș.

11 dolari pe Amazon

Mouse pad: SteelSeries QcK Gaming Surface

SteelSeries QcK Gaming Surface este un mouse pad minunat care are o panză netedă și o bază de cauciuc anti-alunecare și este ușor de rulat atunci când trebuie să vă mutați echipamentul.

10 USD pe Amazon

Controler de jocuri: Controler Xbox One

Controlerul Xbox One este controlul preferat al comunității de jocuri pe care îl folosește pentru jocurile pe computer, iar forma sa confortabilă, designul durabil și aspectul elegant fac ușor de înțeles de ce.

60 USD la Microsoft

Xbox wireless pe PC: Adaptor wireless Xbox

Acest tip mic pentru a obține posibil este să utilizați un control wireless Xbox One pe computer, deoarece transmite semnalul wireless special pe care controlerul trebuie să îl detecteze pentru a putea funcționa corect.

25 USD pe Amazon

Dacă ar trebui să alegem

Fiecare dintre aceste accesorii este minunat și unul dintre ele probabil să vă ofere ceea ce trebuie să aveți nevoie pentru viitorul semestru universitar. Dacă ar trebui să-i recomand pe unul dintre ele mai presus de ceilalți, am propune Corsair K65 LUX RGB, dimensiunea sa compactă și performanța excelentă o fac o tastatură de gaming fantastică pentru studenții universitari.

Dacă sunteți în căutarea unei căști grozave care să reziste la pericolele călătoriei, atunci Turtle Beach Elite Atlas este cel mai bun pariu, poate oferi o calitate generală incredibilă la un preț foarte bun. Studenții care caută modalitatea accesibilă, dar eficientă de a se bucura de un sunet bun, fără a fi nevoiți să stea cu difuzoarele mari, vor adora difuzoarele USB AmazonBasics, deoarece sunt super compacte și sună grozav în ciuda dimensiunilor lor.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here