10 unelte și truse de instrumente pentru PC care fac ca să-ți faci o simplă reparație

Actualizarea computerului dvs. vechi sau construirea unui computer nu trebuie să fie o experiență stresantă. De fapt, mulți oameni se bucură de timpul pe care îl petrec modificând hardware-ul PC-ului și majoritatea vă vor spune că instrumentele potrivite fac toată diferența. Dar ce instrumente ar trebui să obțineți? Iată 10 produse care ar trebui să facă următorul upgrade sau să creeze o briză.

  • Protecție antistatică simplă: curea Rosewill
  • Protecție antistatică avansată: covoraș Rosewill cu fir de împământare
  • Deschideți-l: JacobsParts scoateți unelte și spudgers
  • Totul într-o trusă moale: trusa de instrumente ORIA Precision
  • Lipire, bandă și șurub: Rosewill RTK-146
  • Nu vă prăjiți hardware-ul: tester HDE PSU
  • Șuruburi și distanțe suplimentare: set de fixare VAPKER
  • Răciți-vă procesorul: pastă termică Arctic MX-4
  • Acces suplimentar: kit de clești Neiko
  • Păi computerul curat-ți-vă alcoolul izopropilic IPA

Protecție antistatică simplă: curea Rosewill

Electricitatea statică NU este prietenul computerului tău. Înainte de orice altceva, legați-l de încheietură și fixați-l de carcasă pentru a vă asigura că memoria RAM nu intra în cutie. Este un accesoriu accesibil, care vă poate economisi mulți bani pe termen lung.

6 dolari pe Amazon

Protecție antistatică avansată: covoraș Rosewill cu fir de împământare

O curea de mână nu este de dorit suficientă pentru cei mai preocupați de siguranța hardware-ului lor. Luați acest covoraș și odihniți-vă liniștit în timp ce lucrați. Măsoară aproximativ doi picioare pe două picioare și sunt un fir de împământare de 10 picioare care se fixează pe carcasa PC-ului dvs.

17 USD pe Amazon

Deschideți-l: JacobsParts scoateți unelte și spudgers

Este lipici? Un alt adeziv misterios? O potrivire foarte strânsă? Indiferent de ce s-a blocat, unul dintre aceste instrumente îl va ridica. Sunt incluse cinci instrumente de levier din nailon, precum și un spudger de metal, toate pentru mai puțin de 10 USD.

6 dolari pe Amazon

Totul într-o trusă moale: trusa de instrumente ORIA Precision

Dacă porniți de la zero, un set de instrumente complet este probabil cel mai bun pariu. Are o brățară antistatică, o grămadă de unelte și spudgers, un set complet de șurubelnițe și câteva spudgers din metal, toate bine conținute într-o carcasă moale.

28 USD pe Amazon

Lipire, bandă și șurub: Rosewill RTK-146

Pentru unii oameni, un set de instrumente fără fier de lipit, lanternă, dispozitive de îndepărtare a sârmei, bandă adezivă și cleme pur și simplu nu este deloc un set de instrumente. Aceasta este pentru acei oameni. Este un set de instrumente relativ scump, dar este bine evaluat și totul vine într-o carcasă rigidă care să țină totul organizat.

81 USD pe Amazon

Nu vă prăjiți hardware-ul: tester HDE PSU

PC-ul nu se va porni? Testați unitatea de alimentare curentă (PSU) înainte de a vă grăbi să căutați o nouă. Miroase a ceva ars? Testați sursa de alimentare. Serios. Verificați-l înainte ca investiția dvs. în hardware să se topească.

15 USD pe Amazon

Șuruburi și distanțe suplimentare: set de fixare VAPKER

Indiferent dacă montați un computer nou sau demontați unul vechi pentru un upgrade, cel mai probabil să vă scapa un dispozitiv de fixare și să vezi cum se rulează din vedere. Acest kit are o gamă largă de șuruburi și suporturi pentru a vă asigura că nu recurgeți la bandă adezivă pentru a vă menține echipamentul împreună.

12 USD pe Amazon

Răciți-vă procesorul: pastă termică Arctic MX-4

Nu știm cât durează un procesor fără pastă termică și nu vrem să obțineți idei. Ridică un tub de Arctic MX-4 și aplica-l corect: între procesorul tău și răcitorul său. Aceasta este cea mai recentă iterație a pastei excelente și, fără îndoială, rămâne cea mai bună pe care să o puteți cumpăra.

8 dolari la Amazon

Acces suplimentar: kit de clești Neiko

Degetele tale sunt produse a milioane de ani de evoluție, dar încă nu pot încăpea între sursa de alimentare și colțul din spate la carcasei. Descurcă-te. Acest set din patru piese de clești cu nas lung de la Neiko vă oferă o rază suplimentară și vin într-o carcasă moale.

22 USD pe Amazon

Păi computerul curat-ți-vă alcoolul izopropilic IPA

Nu este foarte interesant, dar cu siguranță este eficient. Acest lucru este 99% alcool izopropilic, ceea ce înseamnă că se evaporă rapid. Folosiți-l pentru a curăța vechea pastă termică înainte de a aplica lucruri noi sau înmuiați sau periuță de dinți moale și curățați celelalte părți.

12 USD pe Amazon

Dacă facem câteva sugestii

Toate produsele de mai sus pot ajuta la construirea unui PC, dar este puțin probabil să aibă nevoie de tot. Dacă abia începi cu prima ta versiune, vă recomandăm să luați setul de instrumente ORIA Precision pentru o colecție completă de instrumente comune. Pasta termică Arctic MX-4 este o necesitate atunci când instalați un procesor nou când este un tester HDE este întotdeauna bine să aveți în cazul în care aveți probleme cu alimentatorul dvs.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here