10 pietre prețioase ascunse pe Xbox Game Pass pe care nu le-ați jucat încă

Microsoft a dezvăluit recent că Xbox Game Pass a depășit 10 milioane de utilizatori. Pentru a sărbători această etapă masivă, vom prezenta 10 pietre prețioase ascunse în serviciul pe care probabil că nu l-ați jucat încă. Să sapăm!

10. Demon's Tilt (WIZNWAR/FLARB LLC - Consolă/PC)

Sursa: FLARB LLC

Demon's Tilt este o combinație agresivă și puțin probabilă a două genuri extrem de diferite. În parte pinball clasic, în parte iad de gloanțe inspirate de Castlevania, această bijuterie indie frenetică este o explozie de haos frumos. Pinball-urile tale servesc drept arme pentru a-ți sparge drum prin hoarde de inamici și lupte cu șefi exagerați. Pixel-art superbă, culori vii și o coloană sonoră ucigașă oferă un atac senzorial complet. Inițial, am încercat jocul din pură curiozitate, dar am ajuns să plec cu un zâmbet imens pe buze. Dacă sunteți în căutarea celui mai metal pinball joc vreodată, acesta este.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

9. The Gardens Between (The Voxel Agents - Consolă/PC)

Sursa: Agenții Voxel

The Gardens Between este un puzzle-platformer superb în care doi adolescenți folosesc un sistem unic de manipulare a timpului pentru a trece prin etape incredibil de stilizat. Bucla de joc de bază implică deplasarea înainte, care progresează în timp și deplasarea înapoi, ceea ce o derulează înapoi. Imaginile nostalgice și jocul simplist oferă o experiență aproape meditativă, spre deosebire de orice joc de platformă pe care l-am jucat înainte. Deși nu este cel mai bun titlu de acțiune pe care Xbox Game Pass sunt oferite, oferă o aventură scurtă, dulce și emoționantă.

8. Serviciu de livrare totală de încredere (Suntem cinci jocuri - Consolă)

Sursa: Suntem cinci jocuri

Ne aflăm în mijlocul unei renașteri a jocului axat pe păpuși, baza pe fizică, iar Serviciul de livrare totală de încredere în această siguranță o parte din acesta. Este o opera de artă nebunească. Cu o cooperare online pentru patru jucători și o insulă uriașă pe care să-ți dezvolți, acesta este pachetul complet pentru oamenii care caută distracția stupidă cu prietenii. În cele din urmă, scopul tău este să colectezi locuri de muncă și să încerci să livrezi articole cu daune minime. Fizica dramatică și controalele hilar de inconsecvente fac ca îndeplinirea chiar și a celor mai simple sarcini să se simtă ca să realizeze majoră. Pentru jucătorii care caută ceva mai sofisticat, puteți, de asemenea, să vă doborâți prietenii cu farts.

7. Blazing Chrome (JoyMasher - Consolă/PC)

Sursa: The Arcade Crew

Blazing Chrome este cel mai bun joc Contra lansat în ultimii 20 de ani. Cu o inspirație serioasă luată de la toate cele mai bune shootere 2D cu defilare laterală, acest retro-revenire oferă aspectul și senzația unei epoci clasice în jocuri. Gameplay-ul este strâns, designul personajelor este perfect din anii 90 și coloana sonoră absolut pălmuiește. Am învins acest joc de mai multe ori cu mai multe personaje diferite și tot am vrut să joc, ceea ce este o mare dovadă câte de grozav este să joci. Luați un prieten pentru o cooperare pe canapea și călătoriți înapoi într-o perioadă mai simplă.

6. Prietenul meu Pedro (Deadtoast - Consolă/PC)

Sursa: Deadtoast

Amintește-ți prima dată când te-ai jucat cu Max Payne și ai petrecut ore întregi doar scufundându-te în timpul bullet-time? Prietenul meu Pedro este acel sentiment rezumat într-un joc de platformă rapidă. A ucide în mod elegant inamicii cu slow-mo în timp ce merge pe un skateboard nu este numai satisfăcător la nesfârșit, ci și arătând al naibii de cool. Etapele proiectate unic și un sistem combo profund captivant păstrează jocul proaspăt pe tot ceilalți. Cu un sistem de progresie concentrat și inspirat de arcade, veți întotdeauna să vă măriți ultimul scor.

5. Gato Roboto (doinksoft - Consolă/PC)

Sursa: doinksoft

Esti fan Metroid? Ce zici de pisici? Dacă ați răspuns la oricare dintre aceste întrebări, Gato Robot este ceva de păstrat pe radar. Acest Metroidvania a fost, evident, creat de o echipă care iubește platformele de acțiune, cu mențiuni uimitoare la jocuri precum Mega Man și Sonic the Hedgehog. Stilul său distinct de artă în două tonuri permite jucătorului să deblocheze diverse scheme de culori care schimbă aspectul drastic al jocului în timp ce joci, inclusiv palete emblematice precum Virtual Boy și Tamagotchi.

4. Pentru Rege (Jocuri IronOak - Consolă/PC)

Sursa: IronOak Games

Pentru Rege este practic Dungeons & Dragons pentru leneși, ceea ce în cazul meu funcționează frumos. Adună câțiva prieteni apropiați în cooperare online sau locală și lansează-te într-o varietate de campanii prestabilite cu misiuni distincte și întâlniri aleatorii. Cu o mulțime de personaje și conținut deblocabil, hărți clasice inspirate de masă și o gamă largă de inamici de învins, există o cantitate imensă de distracție RPG aici. Nu este nevoie de manualul unui jucător robust sau de un maestru de temniță prea bine pentru a te cufunda pe deplin în această experiență fantastică.

3. Wizard of Legend (Contingent99 - Consolă/PC)

Sursa: Contingent99

Wizard of Legend este un joc RPG generat aleatoriu, care se târăște în temniță. Deși am mai văzut aceste adjective folosite pentru a descrie nenumărate jocuri înainte, există ceva cu adevărat special în această abordare a genului axat pe magie. Deblocarea diferitelor vrăji și rune lucrează încet pentru îndeplinirea fanteziei supreme a puterii de a fi un vrăjitor legendar. Cu o cantitate imensă de personalizare și luptă rapidă care recompensează experimentarea, fiecare alergare se simte provocatoare și plină de satisfacție. De asemenea, poți să strigi nume de vrăjire a lui Harry Potter animalelor tale în timp ce te joci și să te delectezi cu aspectul lor confuz.

2. Void Bastards (Blu Manchu - Consolă/PC)

Sursa: Blu Manchu

Fanii benzilor desenate SF, System Shock și, în general, împușcătorii de strategie la persoana întâi vor găsi multe de iubit în Void Bastards. Inamicii și mediile desenate de mână în mod viu dau acestui joc un aspect incredibil de unic asemănător cu benzile desenate. Inspirându-se de design din titluri emblematice precum Bioshock și DOOM, acesta este ceea ce unii ar putea numi „un mare împușcător de creier.„Acostarea pe o navă inamică este un echilibru delicat între colectarea și gestionarea resurselor, care face ca fiecare decizie să fie crucială pentru supraviețuirea ta. Culorile neon, gadgeturile spațiale uimitoare și curajul extratereștrilor fac din acesta unul dintre cele mai captivante shootere lansate în memoria recentă.

1. Ce a mai rămas din Edith Finch (Giant Sparrow - Consolă)

Sursa: Vrabie uriașă

What Remains of Edith Finch este o experiență de joc video captivantă și devastatoare. Am intrat cu puține informații sau context și într-o sesiune scurtă de două ore am lăsat depășit cu o gamă largă de emoții puternice. Designul magistral al jocului și povestirea bântuitoare te împing prin amintirile dureroase ale unei familii cu un trecut tragic. Nu a existat niciodată un joc care să fi avut asupra mea același impact emoțional ca What Res of Edith Finch. Acesta este exemplul perfect al modului în care jocurile video ca mediu pot oferi experiențe care pur și simplu nu pot fi egalate de alte forme de artă sau divertisment. Fișierul de sub 'B' pentru că mi-a urat ochii afară.

Împărtășiți-vă gândurile mai jos!

Ați jucat vreuna dintre aceste pietre prețioase ascunse pe Xbox Gamepass?? Dacă da, care sunt preferatele tale? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos! Pentru mai mult conținut video axat pe Xbox și PC, asigurați-vă că vă abonați la canalul nostru YouTube!

Ești abonat Xbox Game Pass?

Xbox Game Pass

Peste 100 de jocuri la un preț mic.

Sunteți interesat să încercați aceste pietre prețioase ascunse pe Xbox Game Pass? Asigurați-vă că abonamentul este activ și gata de funcționare!

  • 9 USD.99/lună la Xbox

Xbox

Principal

  • Ce este Xbox Game Pass?
  • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
  • Căști Xbox One obligatorii
  • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
  • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
  • Xbox One X vs. Xbox Series S

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here